نوشته های یک مهندس مکانیک (محمدحسن کامیاب)

ارتقاء فناوری و نوآوری در نیاز ها، پرچم دار تولید و جهش تولید

ارتقاء فناوری و نوآوری در نیاز ها، پرچم دار تولید و جهش تولید

مهندسی مکانیک رشته ای کلیدی است که متناسب با نیاز روز،حمایت و تشویق نمی شود. کسی حواسش به ارتقای سطح دانش و فناوری های جدید مهندسی مکانیک کشور نیست. حتی ذهن ها به تعمیر خودرو های مکانیکی بسنده می شود. این نیازمند حمایت سایر مسئولان به حوزه مهندسی مکانیک است. دوره های فلوشیپ و کارآموزی بین المللی باید برای مقاطع تحصیل در این رشته به منظور ارتقاء سطح فناوری و دانش مهندسین ارائه شود. جهش تولید نیازمند بکارگیری،سازماندهی و ارتقا سطح دانش و کیفیت تمامی ظرفیت های مهندسین مکانیک کشور می باشد. دانش فناوری یعنی اینکه یک سیستم کم حجم معادل کار یک ماهه یک خط تولید صنعتی پر حجم بشود. این نیازمند رسیدگی همه جانبه به وضع این رشته مهندسی در سرنوشت کشور می باشد.

۳ مطلب در شهریور ۱۴۰۱ ثبت شده است

هدف اصلی این طرح ضدعفونی کردن و زدودن آلودگی های صیفی جات،سبزیجات و میوه جات به وسیله کاویتاسیون هیدرودینامیکی است. با افت فشار جریان آب در هنگام عبور از مسیرهای تعبیه شده، حباب های کاویتاسیون تشکیل می شوند. در ادامه با افزایش فشار، حباب ها منفجر شده و انرژی ناشی از این انفجار، آلودگی ها را پاکسازی می کند. بدین ترتیب با صرف هزینه و آب کمتر، سریعتر و بدون استفاده از مواد شیمیایی، این خوراکی ها کامل ضدعفونی می شوند.

 

کاربردها

  • کاربران خانگی
  • فروشگاههای سبزیجات و میوه جات
  • کارخانجات و مراکز تولید آبمیوه

آمادگی جهت مشاوره و راهنمایی در ساخت 09900208908

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ شهریور ۰۱ ، ۱۲:۵۶
دست نوشته های یک مهندس مکانیک

جوان سازی جمعیت می تواند نقطه عطف حرکت یک جامعه باشد چراکه جوانان موتور محرک جامعه هستند.  البته در کنار آن باید به این موضوع توجه داشت که اگر آمادگی لازم برای فرد و زیرساخت‌های مناسب از سوی حاکمیت وجود نداشته باشد، نمی‌توان به خوبی از ظرفیت‌های جوانی برای برای رشد و پیشرفت فرد و کشور بهره برد. ایران از کشورهایی بوده است که طی سال‌های 2010 الی 2015 به عنوان کشور دارای جمعیت جوان در بین سایر کشورها مطرح بوده است. این در حالی است که در طی سال‌های اخیر روند پیری جمعیت به دلیل پاره‌ای از مشکلات و توطئه‌های بدخواهان و اعمال سیاست‌های ناقص و بعضاً نادرست " فرزند کمتر زندگی بهتر" شدت پیدا نموده است. کمبود آب و خشکسالی ها و عدم وجود زیرساخت‌های صنعتی لازم موجبات مشکلات اشتغال نیروهای جوان و میانسال را پدید آورده است. پایین آمدن کیفیت زندگی و در کنار خلاء فرهنگ‌سازی و سبک زندگی مناسب برای تشکیل ازدواج از مسائل مهم و راهبردی می‌باشد. از سوی دیگر عدم وجود سیاست‌های افزایش امید و اشتیاق به ازدواج و فراهم نبودن ساختارهای مناسب برای ازدواج آسان در کنار نبود زیرساخت‌های اولیه و پازل‌های مناسب برای ساماندهی مجردین و جوانان کشور آنها را به سمت میانسالی و پیری سوق داده است. تامین مسکن و شغل از مهم ترین نیازهای پیش از ازدواج برای هر فرد جوان کشور می‌باشد. اعمال سیاست‌های مناسب از جمله حذف محدودیت های سنی مشاغل دولتی و خصوصی حتی المقدور در این برهه زمانی بصورت موقت برای جامعه هدف دهه شصت و هفتاد کشور، فرصت‌های اشتغال بیشتری برای این جمعیت ایجاد می کند. همچنین تعیین بازه سنی 20 الی 45 سال به منظور اعطای زمین و مصالح با نرخ پایین جهت ایجاد مسکن برای جوانان در شرف ازدواج به همراه اخذ تعهد ازدواج یکی دیگر از راهکارهای تأمین شرایط اولیه برای جوان‌سازی کشور می‌باشد. در این پژوهش سعی شده دیدگاه‌های نخبگان و جامعه جمع آوری و مورد واکاوی قرارگیرد.

 

منبع: سازمان ملل متحد، وزارت امور اقتصادی و اجتماعی، چشم انداز جمعیت جهان (بازبینی 2022)

https://population-pyramid.net/en/pp/iran

شکل 1- هرم جمعیتی ایران در سال 2022 و پیش بینی‌ها(منبع وزارت امور اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل)

جمعیت جوان هر کشور، یک ارزش اجتماعی، سیاسی و بین المللی است. کاهش جمعیت به صورت زنگ خطر به صدا در آمده، در این راستا قانون حمایت خانواده و جوانی جمعیت مورد تصویب قرار گرفته است. اگر زیرساخت‌ها را برای جمعیت جدید فراهم کنیم، قطعاً مسائل کمتری پیش رو خواهیم داشت. فراهم کردن زیر ساخت‌های افزایش جمعیت ضروری و لازم می‌باشددر غیر این صورت افزایش جمعیت یک نوع تهدید برای کشور حساب می‌شود. اقدام مثبت و قابل توجه قانون حمایت از خانواده مناسب است اما وضع اکنون و شرایط اقتصادی اکنون توجه زیادی را به قشر 20 الی 45 سال جامعه می‌طلبد تا با فراهم کردن شرایط اقتصادی و حذف قوانین ضد اشتغال این افراد در آیین نامه ها حتی بصورت موقت، برای تأمین شغل و مسکن آنها اقدام شود. تعداد زیاد جوانان با سن بالا و مجرد وجود دارد در حالی است که بیشتر برنامه‌های تشویقی به سمت تشویق خانوارهای دارای فرزند است که این طرح به درستی انجام نیز نخواهد شد چرا که سن زوج‌های بیش از دو فرزند معمولاً از ۴۰ سال به بالا است که خود دچار مشکلاتی نیز خواهند شد و یا اینکه استقبالی از فرزند دوم و سوم ندارند. در سطح اشخاص نیز باید محدودیت‌های افزایش جمعیت حذف شود. و نهادها و سازمان‌ها با کارهای علمی، زمینه تشویق مردم و امیددهی به آنان برای فرزند آوری را بیشتر ایجاد کنند و مراکز فرهنگی باید خانواده‌ها را نسبت به افزایش فرزند آگاه کنند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ شهریور ۰۱ ، ۱۲:۴۴
دست نوشته های یک مهندس مکانیک

خیلی سخته رفیقی را بخاطر شرایطی نابرابر که انسان های حسود ایجاد نموده اند از دست بدهی، آنقدر حالم آدم بد می شود که خودش هم دوست دارد برود، آدم تازه میفهمد کی کنارش بوده،کی حمایت اش می کرده تا توانسته مسیر رو به جلو را حرکت کند. بعضی از رفقا تکرار نمی شوند رفیق، هوایشان را داشته باشید. سخت ماجرا آنجاست که بدانی رفیق ات دارد می رود اما هیچ کاری نتوانی برایش انجام دهی، تازه بدانی اگر برود مسیر رو به جلوتری برایش فراهم می شود که برایش بهتر است. از انجایی که قاعدتا رفیق ات را دوست داری که پیشرفت کند مجبوری فراقش را بپذیری تا زندگی بهتری داشته باشد و از طرف دیگر ناراحتی که دیگر در کنارت نیست. اما یک درس همه ما نباید فراموش کنیم و ان این است که راهبرد و مسیر درست رفیق تان را ادامه دهید و به مبارزه همه جانبه علمی، اقتصادی،فرهنگی،رسانه ای، سیاسی و.....علیه ستمگران و آدم هایی بپردازی که نگذاشتند رفیق ات با تو بماند.

 

گمنامی تنها برای شهرت پرستان درد آور است
وگرنه همه اجر‌ها در گمنامیست
محکمه خون شهداء محکمه عدلیست
که ما را در آن به محاکمه می‌کشند

 

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست.
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ شهریور ۰۱ ، ۱۲:۳۳
دست نوشته های یک مهندس مکانیک