دستگاه حباب فراریز ضدعفونی کننده سبزیجات،صیفی جات و میوه ها
پنجشنبه, ۲۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۵۶ ب.ظ
هدف اصلی این طرح ضدعفونی کردن و زدودن آلودگی های صیفی جات،سبزیجات و میوه جات به وسیله کاویتاسیون هیدرودینامیکی است. با افت فشار جریان آب در هنگام عبور از مسیرهای تعبیه شده، حباب های کاویتاسیون تشکیل می شوند. در ادامه با افزایش فشار، حباب ها منفجر شده و انرژی ناشی از این انفجار، آلودگی ها را پاکسازی می کند. بدین ترتیب با صرف هزینه و آب کمتر، سریعتر و بدون استفاده از مواد شیمیایی، این خوراکی ها کامل ضدعفونی می شوند.
کاربردها
- کاربران خانگی
- فروشگاههای سبزیجات و میوه جات
- کارخانجات و مراکز تولید آبمیوه
آمادگی جهت مشاوره و راهنمایی در ساخت 09900208908